dimarts, 17 de setembre del 2013




Amics ,

Després de les vacances d'estiu, hem représ les activitats del centre el dia 2 de Setembre.

Activitats quotidianes:

· Dilluns de 20:30 h. a 21:30 h : Meditació Shiné - calma mental (obert a tothom)

La finalitat de la meditació és portar-nos gradualment a una visió directa de la nostra naturalesa essencial. Una naturalesa essencial lliure de tendències inconscients, inclinacions i emocions que la distorsionen.
La meditació té diverses etapes, la primera etapa es denomina “Shiné”, podríem traduir-ho com establir-se en una estat de pau interior i té al seu torn diverses etapes, des de l'etapa d'aprendre a posar la ment, fins a arribar a una absorció meditativa i desenvolupament d'un estat de claredat interior.
Però devem ser conscients que sense la motivació adequada, que es treballa gràcies a diferents instruccions, com la reflexió sobre la impermanència o el cultiu de la solidaritat, la meditació no ens portarà al fi desitjat. Per això, és important rebre les instruccions d'una persona amb experiència, que ha rebut les instruccions d'un mestre qualificat

· Dimecres de 20:30 h. a 21:30 h. : Meditació de Chenrezi . S'alternarà amb l'estudi d'un text .

La pràctica de Chenrezi, és una pràctica pròpia de la Tradició Vajrayana del Tibet. És una pràctica amb un gran poder de transformació, que és el que caracteritza al Vajrayana, per acréixer el nostre Amor i Compassió vers tots els éssers sense excepció.
La figura de Chenrezi representa la nostra naturalesa essencial i també la dimensió de Saviesa i Compassió de tots els éssers realitzats.
Durant la pràctica es fan visualitzacions unides a la recitació de diverses pregàries i recitació del mantra.
Aquesta pràctica està estesa a totes les escoles del Budisme tibetà, perquè expressa i condensa tota la seva essència amb senzillesa.
Tota persona és benvinguda a unir-se a aquesta pràctica.

· Un diumenge de cada mes a les 10: 00 h (s'informarà del dia) : s'alternaran les meditacions de Tara.

Més endavant rebreu informació sobre ensenyances, conferències i altres activitats.

Fins aviat,

Centre Budista Karma Txöpel - KTT Vic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada